Bruduppsättning & makeup

Det är en fantastisk kul och ärofylld uppgift att få göra någons bruduppsättning! I vår lugna Salong ska du få en skön tid för dig själv som start på en mycket händelserik dag. Ta med dig vännen om du vill men tänk på att detta ska vara din stund!

Konsultation

Det är viktigt för oss att vi båda förstår varandra och att du känner dig bekväm att vara i våra händer och att du litar på din frisör.
Utifrån att allt känns rätt tar frisören  tillsammans med dig fram den mest lämpade uppsättning för att du skall känna dig bekväm på din stora dag.
Konsultation ingår, så långt innan bröllopet som kunden önskar. Vi rekommenderar ca 2 månader i förväg, på så sätt kan vi även diskutera om håret behöver klippas, färgas eller om löshår ska sättas i eller beställas.

Hur vi jobbar

Vi jobbar kreativt och gör aldrig den klara uppsättningen vid konsultationen. Vid det tillfället testar vi ut känsla, form och planerar uppsättningen. Detta gör vi för att kreativt skapa en frisyr och det gör vi vid ett tillfälle.

Makeup

Vill du även göra makeup hos oss är det superduktiga Antonia som står för den biten. Vi har valt makeup märket PÜR Minerals, det är ett mineral-baserat smink som ger en naturligt vacker makeup samtidigt som det vårdar och skyddar din hud. Antonia är utbildad på makeup institut till master makeup artist och har jobbat med allt från fashioshows till brudar sedan 2010. Vill du läsa mer om Antonias kunskaper gå in på fliken “makeup” i menyn.

Detta är en mycket speciell dag, därför bjuder vi på bubbel och tilltugg!
Vi ser fram emot att få pyssla om dig!


Prissättning

Se vår prislista

Vill du se lite av vad vi gör kan du kolla in det här blogginlägget