Färgbehandlingar

Konsultation

Vi skapar något unikt för just dig! Vi ser personlighet och stil. Vi färgar både kvinnor och män och utifrån ditt hårs kvalité och struktur och tillsammans med vår kreativitet och erfarenhet plockar vi fram de bästa sidorna av dig. Det är viktigt att du känner dig bekväm hos oss, därför värderar vi en noggran konsultation där vi lyssnar på kundens önskemål.

Hur vi jobbar

Vi jobbar alltid långsiktig och värdera kvalitén högt, därför jobbar vi ofta stegvis och gör hellre skonsammare behandlingar i omgångar istället för att tex bleka för hårt på en gång. På så sätt håller färgen bättre och att vi i framtiden sparat kvalitén på håret så att vi kan fortsätta vara kreativa och skapa unika looks för kunden utan att det är håret som sätter stopp. Därför tycker vi att du ska välja oss!

Vad mer ingår?

Fika

Vi serverat utsökt Nespresso kaffe, ett lyxigt te eller chaylatte, till detta serveras en mörk chockladbit eller biscotti.

Din favorittidning

Här kommer ni inte behöva vara orolig att senaste bilagan av din favorit magasin inte finns, Vi har allt! När ipaden kommer dina händer är det bara för dig att välja vad du är sugen att läsa av alla 1260 tidningar vi erbjuder!

Avkopplande schamponering

Vem älskar inte schamponeringen? En skön och omsorgsfull massage i en lugn och avkopplande miljö. Där avslutas din färgbehandling med ett väl utvalt schampoo och balsam till ditt hårs struktur och kvalité från Oribe eller Kevin murphys sortiment.

Prissättning

Vi jobbar noggarant därför beräknas tidsåtgången för färgbehandling ink. Klippning mellan 2h-3,5h. Priset varierar beroende på tidsåtgången och hur mycket färg vi använder. Mer info i fliken “prislista” i menyn.

Produkter

För att din färg ska ha så lång hållbarhet som möjligt så informerar vi alltid om passande produkter.

Vi har noggrant valt ut de bästa produkterna på marknaden med hänsyn till miljö och kvalité. Därför har vi valt Kevin Murphys färg som är av god kvalité och helt utan ammoniak, sulfater och parabener. Färgen ger håren och exceptionell glas och fyllighet.

Märken

COLOR.ME

Vi har även valt att jobba med Kevin Murphys färg eftersom den är PPD fri, ammoniakfri  och uppbyggd på naturliga ingredienser så som aloe vera och honung som ger fukt, sheasmör som smörjer ditt hår och granatäpple som med sina antioxidanter skyddar håret och tillsammans bidrar det till ett långt och hållbart resultat, ett friskt och glansfullt hår! Färgen är även cruelity free vilket innebär att den inte testats på djur.

Mydentity

Guy Tangs egna färgmärke som revolutionerat färgmarknaden med sina metalliska och unika färgtoner. Ur dessa använder vi oss av toningarna som är ammoniakfria och med ett inbyggt värmeskydd som skyddar färgen mot att blekas av värme, upp till 230 grader. 

OLAPLEX

Varför är det bra att lägga till Olaplex i sin behandling?

För att olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott.

På samma gång är Olaplex en behandling där konsumenten själv kan behandla sitt hår och bygga upp kvaliteten mellan frisörbesöken. Olaplex kan användas i alla typer av kemiska behandlingar som man utför hos frisören! Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat.

Olaplex är skapad med avancerad kemi och forskning i framkant, den skyddas dessutom av åtta världspatent!

 

Den här bilden visar tydligt hur mycket glans Kevin murphys färger innehåller!

Den här bilden visar tydligt hur mycket glans Kevin murphys färger innehåller!

En snygg ombre :)

En snygg ombre :)

Soft färgad blondin med Kevin murphys mjuka toner och hairtalk extensions

Soft färgad blondin med Kevin murphys mjuka toner och hairtalk extensions