Hårförlängningar

Konsultation

När du bestämt dig för att sätta i löshår bokar vi in en tid där vi väljer ut det perfekta håret för dig. Vanligtvis väljer man två till tre nyanser för att få ett levande och naturligt resultat. Det är även då vi pratar om vilken längd och hur tjockt hår du vill ha.

Hur vi jobbar

Vill du få tjockare hår, längre hår, en annan färg eller form? Med Hairtalk är inget omöjligt!

Vi jobbar noggrant och metodiskt. När man jobbar med löshår är det viktigt att frisören har god kunskap och förståelse om den naturliga växtriktningen. Det är extra viktigt eftersom det naturliga håret kan ta skada om det inte sats in på rätt sätt.

Produkt

Vi är utbildade inom “Hairtalk” och älskar det! Det är en speciell "keratitejp" som inte kan jämföras med något på marknaden och kan sättas i det allra tunnaste håret då den är så skonsam. Alla kan därför ha Hairtalk!
Hairtalks hårkvalité är noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvalitén håller omsättning efter omsättning! Allt hår från Hairtalk är etiskt handlat Fairtrademärkt tempelhår, vilket gör att du som kund kan bära håret med stolthet.

Prissättning

Full förlängning, 4 paket

  • 25 cm från 4850

  • 40 cm från 6550

  • 55 cm från 8950

Förtjockning, 2 paket

  • 25 cm från 2850

  • 40cm från 3680

  • 55 cm från 4830

Detta är grundpriset. Vill man ha så kallat plus-fäste vilket är en infärgad bottenfärg på extensionsen tillkommer mellan 100-300.

Omsättning ska göras senast var 8:e vecka och kostar 1500 för full förlängning och 1000 för förtjockning.

Vad mer ingår?

Fika

Vi serverat utsökt Nespresso kaffe, ett lyxigt te eller chaylatte, till detta serveras en mörk chockladbit eller biscotti.

Din favoritttidning

Här kommer ni inte behöva vara orolig att senaste bilagan av din favorit magasin inte finns, Vi har allt! När iPaden kommer i dina händer är det bara för dig att välja vad du är sugen att läsa av alla 1260 tidningar vi erbjuder!

 

Före och efter Hairtalk hårförlängning på Emma Sandvik

Före och efter Hairtalk hårförlängning på Emma Sandvik