Om oss

Vi är frisörer som älskar att vidareutveckla oss genom utbildningar inom både teknik och trender. Vi är bland annat diplomerade av Vidal Sassoon, Kevin Murphy Session Salon och Björn Axén. Antonia är även examinerad som Master Makeupartist.

Att anförtro sig till en ny frisör vet vi kan vara svårt för många. Därför vill vi att ni redan nu ska veta att vi kommer göra allt för att ni ska bli nöjda. Vi är lyhörda och välutbildade!

Vi lärde känna varandra då vi jobbade på samma salong i några år. Det tog inte lång tid för oss att fatta tycke för varandra. Särskillt uppskattade vi varandras sätt att jobba och tänka på. Noggrannhet, yrkesstolthet, god service och vänskapligt sätt till kollegor. Att vi nu öppnat vår egen helt underbart mysiga salong i Vasastan är som en dröm!

Emma skapar färg och form utifrån kundens hudton, ögonfärg, ansiktsform och även livsstil. På så sätt skapar hon både trendiga och klassiska stilar som känns naturliga på personen i stolen. Emma har en särskild kärlek till naturligt vackert hår, som skapats med lätta penseldrag, mjuka toner och efter hårets egna fall.

Antonia har ett övat öga och ett unikt sätt att se på hår. Hennes kärlek till mode och konst kommer till liv när hon jobbar. Med exakta tekniker och konstnärlig frihet skapar hon unika, personlig klippningar och färgningar!

Julias känsla för färg och form har hon fått genom hård träning och tävlingar för svenska landslaget. Hennes hjärta brinner för naturliga infärgningar, lättstylade klippningar och mjuka uppsättningar. Hon tar sig gärna tid att dela med sig av sina kunskaper och tekniker, så att kunden själv ska kunna ta hand om och styla sitt hår på bästa sätt.

Certifieringar & Utbildningar

 • Vi är utbildade på en treårig gymnasial frisörutbildning där vi båda två vann “best student award” år 2009 och år 2010.

 • Givetvis har vi Gesällbrev, yrkets hantverkarbevis.

 • Vi var i oktober 2015 iväg på en månads utbildning på Vidal Sassoon i London och vart certifierade som “Vidal sassoon salon intensive”. Den mest eftertraktade frisör utbildningen i världen sedan 60 talet.

 • Antonia är utbildad makeup artist från- Make up institute / master makeup artist education

 • Björn Axen bruduppsättnings certifierade

 • Kevin Murphy session stylist

 • Flätkurs med Marianne Jensen

 • Färgkurser för Loreal, Wella , Kevin murphy, Davies, Matrix, Revlon, Schwarzkopf, Allilion, Vidal Sasson,

 • Hairtalk certifierade

 • American crew mens haircut

 • Balayage expert med Sunlights.

Detta är de huvudsakliga kurserna vi kan skriva upp så här på rak arm, vi går kontinuerligt på kurser och visningar och vill alltid vara i framkant vad gällande nya tekniker och produkter. Det är så fantastiskt mycket roligare att jobba när man hela tiden lär sig mer och nytt!

 

Utanför Vidal Sassoon Academy

Utanför Vidal Sassoon Academy