Styling

Konsultation

Vid alla typer av styling/ uppsättningar går vi igenom tillsammans med kunden vad den önskar och kombinerar det med våra kunskaper om vad som passar dig och din ansiktsform och personlig stil. Det beror såklart också på hårmängd, kvalité och struktur.

Vad vi erbjuder

Blowdry

Det är fler och fler som hör av sig för att schamponera och föna håret. Det behöver inte längre vara något väldigt speciellt tillfälle för att lyxa till det för sig! Alla har inte tid eller kunskapen att föna sitt eget hår till en snygg form med volym och stadgan som en duktig frisör kan! Kanske vill du ha en självförtroende boost inför ett viktigt möte, eller date? Eller så har du inte någon anledning alls, och det är okej!

Styling/håruppsättningar

Ska du på fest, bal, maskerad eller annan tillställning som kräver lite mer, då är vårt tips att fixa håret hos ett proffs! Ett snyggt hår är kronan på verket, pricken över i-et! Det är för de allra flesta för få gånger i livet man har en riktigt fin uppsättning eller de där magiska lockarna! Ta tillfället i akt och ge dig själv det där lilla extra!

Flätor

Flätan är hetare än någonsin! Vi är speciellt kära i den här trenden då det går snabbt att göra, passar alla, är hållbart, anpassas lätt till olika tillfällen och är otroligt snyggt! Här kan vi plocka fram vår kreativitet ordentligt! Romantiskt bohemiskt, sportigt, festival coolt..

Bruduppsättning

Om du vill läsa om våra bruduppsättningar, läs i fliken “bruduppsättning” i menyn.

Vad mer ingår?

Fika

Vi serverat utsökt Nespresso kaffe, ett lyxigt te eller chaylatte, till detta serveras en mörk chockladbit eller biscotti.

Din favorit tidning

Här kommer ni inte behöva vara orolig att senaste bilagan av din favorit magasin inte finns, Vi har allt! När ipaden kommer dina händer är det bara för dig att välja vad du är sugen att läsa av alla 1260 tidningar vi erbjuder!

Brud

Här kan du läsa om våra bruduppsättningar.